Temamiddagar

En middag på Eataly är en smak av Italien. Varje månad erbjuder vi ett brett utbud av unika middagsupplevelser, från regionala temamiddagar till säsongsbetonade bufféevenemang. Fira med dina nära och kära, njut av maj i en vacker miljö, upptäck Italiens bästa smaker och skapa minnen som varar. Det är vad våra matupplevelser handlar om. Upptäck våra kommande middagar nedan.

regional middag eataly

Middag i Rom  – en måltid med regionalt tema

Under våra exklusiva temamiddagar har du chansen att djupdyka i kulinariska traditioner från söder till norr. Varje temakväll fokuserar på en utvald italiensk region. Kom och smaka på autentiska mathantverk från utvalda italienska platser.

Den 11 maj är det dags att upptäcka rätter från regionen Lazio – den eviga staden Roms hem. Ingen stad i Italien är så starkt förknippad med pasta som Rom. Visste du till exempel att pasta carbonara föddes just där? Faktumet att spaghettin sträcker sig långt bak i historien innebär förstås att kvällen kommer att bjuda på en god trerätters middag med pasta i fokus.

VAR: La Piazza
NÄR: 11 maj
PRIS: 295 kr (+ vinpaket för 250 kr, valfritt tillägg)

BOKA MIDDAG I ROM


Vårens vinmässa – maj

Välkomna våren med vin, italienska vibbar och vällagat i säsong. På Eataly är det åter dags för vårens vinmässa där du kan välja vin från 20 vinstationer och njuta av en säsongsbetonad buffé fylld med alla dina italienska favoriter. Priset inkluderar fem vinprovningar och en välfylld italiensk buffé med charkuterier, ostar, pizza, pasta, friterade smårätter och söta desserter. Se till att boka redan idag för att uppleva fräscha och friska italienska smaker av vår.

VAR: La Piazza
NÄR: 18 maj
PRIS:
400 kr/person

BOKA VINMÄSSA


Inbjudan från kocken

Slå dig ner och förbered dig på att uppleva nya italienska smaker som tagits fram av en modern italiensk kock. Välj mellan kött, fisk och vegetarisk meny och låt dig sedan guidas genom ett sensationellt överraskningsäventyr som du sent kommer glömma! Priset inkluderar 3 rätter kombinerade med 3 glas vin.

VAR: La Piazzetta
NÄR: 
11 & 25 maj, klockan 19.00
PRIS: 450 kr
VAD: En överraskningsmiddag med tre rätter och tre viner.

BOKA INBJUDAN FRÅN KOCKEN

 


Välkommen till Eataly för att njuta av unika smakupplevelser i vår!