Ny näringsrik pizzadeg: ” mycket låg glutenhalt”

Nygräddad pizza rustico

En perfekt pizza börjar med degen. Direkt från mjölat bakbord presenterar vi Rustico, en helt ny deg skapad av pizzabagaren och degexperten Francesco Pompilio. 

Näringsrik med låg glutenhalt

På Eataly strävar vi ständigt efter att skapa nytt, samtidigt som vi värnar om traditionella tekniker. Dags att säga benvenuto, välkommen, till vår nya pizzadeg Rustico! Den här degen har skapats av Francesco Pompilio, Eatalys egen pizzaexpert, med hälsa och inkludering i fokus. Degen är inte helt glutenfri men har en väldigt låg glutenhalt, är helt ekologisk, rik på fullkorn, smakrik och lättsmält. Med andra ord, en pizza att njuta av med gott samvete.

Vill du testa vår nya, näringsrika och supergoda pizza Rustico? Boka ditt bord på La Piazza nedan, välj din pizza och säg till din servitör vilken deg du vill ha.

 

BOKA DITT BORD

 

Om degen

100% ekologiskt mjöl innehållandes kvalitativa spannmål; Farro, Enkir, Råg och  Kamut. Näringsrik och naturligt låg glutenhalt. Jäst i mer än 50 timmar för att få en smakrik, fullkornsrik och samtidigt lättsmält pizza.

 


Välkommen på pizza hos Eataly!