La Piazza – mat och event

la piazza eataly stockholm

Välkomna, amici, till vårt gemytliga, livliga torg La Piazza!

I hjärtat av Eataly Stockholm finner du La Piazza; denna plats som som tagit inspiration från ett italienskt torg fyllt av liv, möten, rörelse och upplevelser. Här samlas vänner och familj varje dag för italienska måltider och afterwork med småprat över ett glas vin ihop med pizza. La Piazza är den perfekta platsen för såväl en enkel lunch som en autentiskt traditionell middag från antipasti till dessert.

Upptäck La Piazzas meny, luncherbjudande och kommande event nedan!

BOKA BORD

La Piazzas Meny

En vår med härliga smaker är här! Vår meny uppdateras varje säsong och erbjuder nu inget mindre än de bästa italienska ostarna, charkuterier från vår Salumeria, stenugnsbakat bröd, italienska viner på glas eller flaska och ett brett utbud av cocktails, samt, givetvis – pasta och pizza. Välkommen för italiensk kulinarisk förträfflighet i en elegant, magisk miljö med inramande rymd och detaljrika originalmålningar.

NYHET! Prova vår nya, näringsrika pizzadeg Rustico.
Degen har skapats av Eatalys pizzaexpert Francesco Pompilio med hälsa och inkludering i fokus. Den är 100% ekologisk, rik på fullkorn, smakrik och lättsmält. Säg till din servitör om du vill testa vår nya deg! Läs mer om degen här.

SE MENYN


Dagens lunch

Varje måndag till fredag kl. 11.00-15.30  serverar vi Dagens lunch på La Piazza. Ta med kollegorna, välj mellan dagens pasta, pizza och sallad och njut av en italiensk paus under din lunchrast.

Pris: 145 sek 

Nyhet! Be om vårt nya stämpelkort och samla stämplar när du äter Dagens lunch – den åttonde lunchen bjuder vi på!

BOKA BORD


 

EVENT HOS LA PIAZZA

vinmässa eataly

Spring Italian Wine Fair

Upplev italiensk vår, mitt i hjärtat av Stockholm! Den 18 maj dukar vi upp vårens bästa viner och italiensk buffé på La Piazza. Kom till oss för att njuta av det bästa från Italien med fem vinprovningar och plockmat såsom charkuterier, ostar, pizza, pasta, friterad antipasti och desserter. Det finns begränsat antal sittplatser, så se till att boka din plats!

VAR: La Piazza
NÄR: 18 maj
PRIS:
 400 kr/person
VAD: Provning av 5 viner samt säsongens buffé.

BOKA ITALIAN WINE FAIR


Möt vinproducenten 

Möt producenten och prova ett antal noga utvalda vinsorter från Barolo, de italienska vinernas kungadöme. Inkluderat är 6 vinprover och områdestypiska maträtter. Överraska vinälskaren i dig och upptäck nya uppfriskande favoriter med oss.

VAR: La Piazza
NÄR: 24 maj
PRIS:
 350 kr/person
VAD: 6 vinprover och mat

BOKA MÖT VINPRODUCENTEN


regional middag eataly

Temamiddag – En kväll i Rom

Under våra exklusiva temamiddagar har du chansen att djupdyka i kulinariska traditioner från söder till norr. Den 11 maj är det dags att upptäcka rätter från regionen Lazio – den eviga staden Roms hem. Kom och smaka på autentiska mathantverk, denna kväll med fokus på pasta!

VAR: La Piazza
NÄR: 
11 maj
PRIS: Middagen, 3 rätter kostar 295 kr
VAD: Smaka på en autentisk romersk 3 rätters middag. Vinpaket med matchande vin till varje rätt erbjuds utöver för en extra kostnad om 250 kr per person.

BOKA TEMAMIDDAG


pianokväll på eataly

Jazzkvällar

Eataly Stockholm huserar i den tidigare biografen Röda Kvarn där kulturens vingslag ekar högt. Nu kan du uppleva denna vackra historiska plats ihop med jazziga toner från vår pianist, samtidigt som du njuter utsökt italiensk mat. Välkommen till en kväll där maten och musiken kommer tala för sig själva.

VAR: La Piazza
NÄR:
Måndag 16 maj kl. 19.00
VAD: Menyn är a la carte

För att boka, gör en vanlig middagsbokning på La Piazza 16 maj kl. 19.00.

BOKA BORD


vinprover och street food

Wine O´Clock 

Följ med oss till italienska vingårdar för att upptäcka Italiens unika smakpalett! Varje torsdag kan du njuta av tre vinprovningar tillsammans med en bricka streetfood-specialiteter. Ta med vännerna för att sippa på vin och smaka på italienska godheter!

VAR: La Piazza
NÄR: 
Varje torsdag kl. 18.00. 
PRIS:
 295 kr/person
VAD: Provning av 3 viner samt tagliere med typisk streetfood från Italien.

BOKA WINE O’CLOCK


afterwork pizza win

Afterwork på italienskt vis

Upptäck en av våra favorittraditioner – l’aperitivo! Under glittrande kristallkronor kan du njuta av en äkta italiensk afterwork på vår Piazza. I århundranden har italienare sagt skål – cin cin– över drinkar och aptitretare under de tidiga kvällstimmarna. Testa på den kulturella ritualen själv och avsluta dagen med något svalkande och en bit pizza i vår vackra italienska atmosfär! Ingen förboknings krävs.

VAR: La Piazza
NÄR: 
Mån-tors från 16.00-19.00
PRIS:
 150 kr/person
VAD: 
1 dryck från kvällens lista och en slice pizza alla pala.

Nyfiken på aperitivons historia? Läs mer om den kulturella traditionen här!

 

Ci vediamo – vi ses –  för italiensk mat, dryck och stämning på La Piazza!