Eataly Event Kalender

 

Livemusik till maten, italienska viner och småprat över en bit pizza. Vår på Eataly innebär en mängd goda event för dig att uppleva! Våra två restauranger La Piazza och La Piazzetta huserar på varsitt håll en rad event som förgyller både vardag och helg. Upptäck alltifrån regionala temamiddagar och jazzkvällar med vår pianist till vinprovningar och italiensk afterwork.  Förboka eller kom spontant.

 

MAT & MIDDAG

regional middag eataly

Temamiddag – En kväll i Rom

Under våra exklusiva temamiddagar har du chansen att djupdyka i kulinariska traditioner från söder till norr. Den 11 maj är det dags att upptäcka rätter från regionen Lazio – den eviga staden Roms hem. Kom och smaka på autentiska mathantverk, denna kväll med fokus på pasta!

VAR: La Piazza
NÄR: 
11 maj
PRIS: Middagen, 3 rätter kostar 295 kr
VAD: Smaka på en autentisk romersk 3 rätters middag. Vinpaket med matchande vin till varje rätt erbjuds utöver för en extra kostnad om 250 kr per person.

BOKA TEMAMIDDAG

piano-night-eataly

Jazzkvällar

Eataly Stockholm huserar i den tidigare biografen Röda Kvarn där kulturens vingslag ekar högt. Nu kan du uppleva denna vackra historiska plats ihop med jazziga toner från vår pianist, samtidigt som du njuter utsökt italiensk mat. Välkommen till en kväll där maten och musiken kommer tala för sig själva.

VAR: La Piazza
NÄR: 
Måndag 16 maj mellan kl. 19.00
VAD: Menyn är a la carte

För att boka, gör en vanlig middagsbokning på La Piazza 16 maj kl. 19.00.

 

matupplevelse eataly stockholm

Inbjudan från kocken

Slå dig ner och förbered dig på att uppleva nya italienska smaker som tagits fram av en modern italiensk kock. Välj mellan kött, fisk och vegetarisk meny och låt dig sedan guidas genom ett sensationellt överraskningsäventyr som du sent kommer glömma! Priset inkluderar 3 rätter kombinerade med 3 glas vin.

VAR: La Piazzetta
NÄR: 
11 & 25 maj, kl 19.00
PRIS: 450 kr
VAD: En överraskningsmiddag med tre rätter och tre viner.

 


 

SKÅLA & DRICK 

vinmässa eataly

Spring Italian Wine Fair

Upplev italiensk vår, mitt i hjärtat av Stockholm! Den 18 maj dukar vi upp vårens bästa viner och italiensk buffé på La Piazza. Kom till oss för att njuta av det bästa från Italien med fem vinprovningar och plockmat såsom charkuterier, ostar, pizza, pasta, friterad antipasti och desserter. Det finns begränsat antal sittplatser, så se till att boka din plats!

VAR: La Piazza
NÄR: 18 maj
PRIS:
 400 kr/person
VAD: Provning av 5 viner samt säsongens buffé.

BOKA ITALIAN WINE FAIR

Möt vinproducenten 

Lär dig mer de italienska vinernas kungadöme Barolo! Den 24 maj har du chans att möta producenten och prova ett antal noga utvalda vinsorter. Under kvällen får du smaka 6 vinprover ihop med områdestypiska maträtter. Överraska vinälskaren och upptäck nya vinfavoriter med oss.

VAR: La Piazza
NÄR: 24 maj
PRIS:
 350 kr/person
VAD: 6 vinprover och mat

vinprover och street food

Wine O’clock

Varje torsdag kl. 18.00 avgår resan till italienska vingårdar och en unik smakpalett. Ihop med Italiens bästa viner serverar vi läckra streetfood-specialiteter. I priset ingår provsmakning av 3 olika viner ihop med kvällens tagliere (bricka med italienska delikatesser).

VAR: La Piazza
NÄR: Varje torsdag kl. 18.00. 
PRIS:
295 kr/person
VAD: Provning av 3 viner samt tagliere med typisk streetfood från Italien.

 

 

Vetz Aperitivo

Unna dig en uppfriskande drink för att välkomna våren och värmen. Under den här italienska afterworken får du sippa på den perfekta Vetz-drinken, kyld av is och kryddad med extra fräschör med en skiva citron eller apelsin. Vi ses på Vetz Aperitvo!

VAR: La Piazzetta
NÄR: 19 maj
PRIS: 250 kr

BOKA VETZ NIGHT

 


 

AFTERWORK PÅ EATALY

afterwork pizza win

På italienskt vis

Upptäck en av våra favorittraditioner – l’aperitivo! Under glittrande kristallkronor kan du njuta av en äkta italiensk afterwork på vår Piazza. I århundranden har italienare sagt skål – cin cin– över drinkar och aptitretare under de tidiga kvällstimmarna. Testa på den kulturella ritualen själv och avsluta dagen med något svalkande och en bit pizza i vår vackra italienska atmosfär! Ingen förbokning krävs.

VAR: La Piazza
NÄR:
Måndag till fredag kl. 16.00-19.00
PRIS:
150 kr/person
VAD:
1 dryck från kvällens lista och en slice pizza alla pala.

Nyfiken på aperitivons historia? Läs mer om den kulturella traditionen här!

 

Fritto e bollicine

Läckert, krispigt, svalkande och njutningsfullt. Njut av afterwork på La Piazzetta – ett möte mellan texturer där friterade antipasti möter bubblorna hos ett mousserande. Friterade italiensk antipasti är en favorit i Italien och serveras bäst med ett uppfriskande mousserande för att balansera upp smakerna. Fräschören hos ett mousserande vin passar utmärkt mot lite fetare mat.

VAR: La Piazzetta
NÄR:
Måndag till fredag kl. 17.00-19.00
VAD: En drink och italiensk friterad antipasti “Fritto e Bollicine”
PRIS: 150 kr/person

 


 

En välsmakande vår börjar hos Eataly Stockholm.