Dryckesevent på Eataly

italiensk afterwork eataly

Upptäck en av våra favorittraditioner – l’aperitivo! I århundranden har italienare sagt skål – cin cin– över drinkar och aptitretare under de tidiga kvällstimmarna. Upptäck hur du kan njuta av den kulturella ritualen och alla våra dryckesevent nedan!

 

Spring Italian Wine Fair

Upplev italiensk vår, mitt i hjärtat av Stockholm! Den 18 maj dukar vi upp vårens bästa viner och italiensk buffé på La Piazza. Kom till oss för att njuta av det bästa från Italien med fem vinprovningar och plockmat såsom charkuterier, ostar, pizza, pasta, friterad antipasti och desserter. Det finns begränsat antal sittplatser men gott om mingelmöjligheter – så se till att boka din plats!

VAR: La Piazza
NÄR: 18 maj
PRIS:
400 kr/person
VAD: Fem vinprovningar och säsongsbuffé.

 

BOKA SPRING WINE FAIR

 

Möt vinproducenten 

Möt producenten och prova ett antal noga utvalda vinsorter från Barolo, de italienska vinernas kungadöme. Inkluderat är 6 vinprover och områdestypiska maträtter. Överraska vinälskaren i dig och upptäck nya uppfriskande favoriter med oss.

VAR: La Piazza
NÄR: 24 maj 18.00
PRIS:
350 kr/person
VAD: 6 vinprover och mat

 

BOKA MÖT VINPRODUCENTEN

 

Wine O’clock

Följ med oss varje torsdag på en resa till italienska vingårdar och en unik smakpalett! På Wine O’Clock får du smaka på tre av Italiens bästa viner ihop med kvällens tagliere (bricka med italienska streetfood-specialiteter). Samla vännerna för att sippa på vin och njuta av italienska delikatesser!

VAR: La Piazza
NÄR: Varje torsdag kl. 18.00. 
PRIS:
295 kr/person
VAD: Tre vinprovningar ihop med en bricka typisk italiensk streetfood.

 

BOKA WINE O´CLOCK

Vetz Aperitivo

Unna dig en uppfriskande drink för att välkomna våren och värmen. Under den här italienska afterworken får du sippa på den perfekta Vetz-drinken, kyld av is och kryddad med extra fräschör med en skiva citron eller apelsin. Vi ses på Vetz Aperitvo!

VAR: La Piazzetta
NÄR: 19 maj 18.00
PRIS: 250 kr

BOKA VETZ NIGHT

 


AFTERWORK PÅ EATALY

afterwork pizza win

På italienskt vis

Avsluta dagen som en riktig italienare – med en aperitivo! Traditionen kommer från det latinska verbet aperire, “att öppna” magen innan du äter middag. I århundranden har italienare sagt skål – cin cin – över drinkar och aptitretare under de tidiga kvällstimmarna.

Testa på den kulturella ritualen själv och avsluta dagen med något svalkande och en bit pizza i vår vackra italienska atmosfär!

VAR: La Piazza
NÄR:
Måndag till torsdag, kl. 16.00-19.00
PRIS:
150 kr/person
VAD:
1 dryck från kvällens lista och en slice pizza alla pala

Nyfiken på aperitivons historia? Läs mer om den kulturella traditionen här!

 

Fritto e bollicine

Läckert, krispigt, svalkande och njutningsfullt. Njut av vår afterwork på La Piazzetta med friterade antipasti och ett glas mousserande! Alla vardagar välkomnar vi dig till vår mindre restaurang för friterade favoriter ihop med italienskt bubbel.

VAR: La Piazzetta
NÄR:
Måndag till fredag 17.00-19.00
VAD: En drink och italiensk friterad antipasti “Fritto e Bollicine”
PRIS: 150 kr/person

 


En välsmakande vår börjar hos Eataly Stockholm